Po raz pierwszy w historii firmy jej Właściciele uchylili rąbka tajemnicy i otworzyli drzwi do swojej niezwykłej fabryki w Wiązownej koło Warszawy.
Zaproszeni goście, w tym Redakcja miesięcznika Hurt & Detal, mieli przyjemnosć zobaczyć w jaki sposób powstają ulubione smaki lodów wielu Polaków. Krok po kroku śledziliśmy pracę w zakładzie produkcyjnym Grycan.
Przewodnikami po fabryce byli nie kto inny jak Elżbieta i Zbigniew Grycan wraz z córkami. Z Właścicielami o rodzinnej pasji, zaskakujących nowościach produktowych i planach firmy na rok 2013 rozmawiała Marzena Rogalska.
Podczas spotkania prasowego został zaprezentowany nowy smak lodów. To wyjątkowa seria lodów jogurtowych w wiosennym menu marki Grycan – Lody od pokoleń.
tagi: Grycan , lody od pokoleń , smaki , lody , fabryka , Majdan , Wiązowna ,
W kwietniu ceny w sklepach wzrosły rdr. średnio o 5,6%, czyli...
Grupa Eurocash w pierwszym kwartale 2025 r. wypracowała 6,9...
W I kw. 2025 r. stwierdzono 9,3 tys. przestępstw kradzieży w...
Mennica Skarbowa odnotowała około 50-procentowy wzrost...
Co ósmy wciąż jednak nie potrafi ich wskazać...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...