Z rynku FMCG

Da Grasso otwiera pierwszy lokal w Głownie

Poniedziałek, 11 sierpnia 2025
Otwarcie lokalu w Głownie to kolejny krok w rozwoju sieci Da Grasso w województwie łódzkim. Nowa restauracja będzie pierwszym punktem sieci w tym mieście i wpisuje się w ambitny plan, który zakłada otwarcie 300 lokali do 2027 roku.
Da Grasso w Głownie startuje już 6 sierpnia. Pizzeria została zaprojektowana według nowej, odświeżonej identyfikacji wizualnej. Tradycyjnie w dniu otwarcia goście lokalu będą mogli wziąć udział w konkursie z nagrodami. Do wygrania będą m.in. vouchery na półroczny zapas pizzy oraz gadżety Da Grasso – koszulki, kubki i smycze.

W menu nowo otwartego lokalu znajdzie się szeroki wybór pizzy, ale również przystawki, burgery, makarony czy zestawy dla dzieci.

Restauracja przy ulicy Sikorskiego 59 będzie otwarta 7 dni w tygodniu:

•    poniedziałek-czwartek 11:00-22:00,
•    piątek-sobota 11:00-23:00,
•    niedziela 12:00-22:00

Zamówienia są przyjmowane zarówno bezpośrednio w lokalu, telefonicznie pod numerem 500 800 200 oraz za pośrednictwem strony internetowej www.dagrasso.pl/glowno.

Przedstawiciele sieci zapowiedzieli, że już wkrótce do grona pizzerii Da Grasso dołączą kolejne lokalizacje.



Źródło: Garden of Words
Fot: mat. prasowe



tagi: Da Grasso , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,