Z kolei medaliony skrywające wspaniale topiący się ser, będą idealne dla wszystkich fanów intensywnego i bogatego smaku. W wersji na ciepło, z cienką skórką i cudownie miękkim wnętrzem. Można je serwować samodzielnie jako sycące danie lub dodatek do sałatek czy mięs. Elementem grillowego menu są także sałatki. Aby nadać im oryginalny i wyrazisty smak, Hochland proponuje sery typu greckiego. Do wyboru jest klasyczna wersja w bloczku lub kostkach, a także ser w gotowej zalewie oleju z oliwkami i papryką lub nowej wersji smakowej z ziołami. Wystarczy dodać sałatę lub inne ulubione warzywa i pyszne danie w śródziemnomorskim klimacie gotowe. To wygoda i doskonały smak w jednym.
Jacek Wyrzykiewicz
PR & Marketing Services Manager
Hochland Polska
tagi: Jacek , Wyrzykiewicz , Hochland , Polska , Sery , grill ,
Celem jest stworzenie jaśniejszej sytuacji dla konsumentów...
„Chcemy sprawić, aby UEFA EURO 2024 było przeżyciem...
ID Logistics ogłosił przejęcie 100% udziałów firmy...
Bankowcy popierają takie rozwiązanie...
Elektronizacja usług publicznych, przede wszystkim...
Czy czeka nas nowa fala kobiecej przedsiębiorczości?...
Eksperci postulują większą informatyzację systemu...
Prawie 1/3 z nich jest aktywna zawodowo...