Z kolei medaliony skrywające wspaniale topiący się ser, będą idealne dla wszystkich fanów intensywnego i bogatego smaku. W wersji na ciepło, z cienką skórką i cudownie miękkim wnętrzem. Można je serwować samodzielnie jako sycące danie lub dodatek do sałatek czy mięs. Elementem grillowego menu są także sałatki. Aby nadać im oryginalny i wyrazisty smak, Hochland proponuje sery typu greckiego. Do wyboru jest klasyczna wersja w bloczku lub kostkach, a także ser w gotowej zalewie oleju z oliwkami i papryką lub nowej wersji smakowej z ziołami. Wystarczy dodać sałatę lub inne ulubione warzywa i pyszne danie w śródziemnomorskim klimacie gotowe. To wygoda i doskonały smak w jednym.
Jacek Wyrzykiewicz
PR & Marketing Services Manager
Hochland Polska
tagi: Jacek , Wyrzykiewicz , Hochland , Polska , Sery , grill ,
Jak przewiduje Jarosław Kosaty, ekonomista w Departamencie...
Dyrektor Generalny grupy spółek DANONE Paweł Piątek...
6 900 000 złotych – to kwota, którą zebrała w tym roku...
Od 1 lipca 2023 r., zostanie wprowadzony nowy podatek od zrzutek...
Według szacunków GUS w całej branży handlowej w Polsce...
W 2023 roku przedsiębiorcy oczekują przede wszystkim...
Sytuacja na rynku pracy będzie jednak mocno...
Małe i średnie przedsiębiorstwa częściej niż śledzeniem...