Konkurs Najlepszego Smaku organizowany jest co roku przez Międzynarodowy Instytut Smaku i Jakości (iTQi). W jego jury zasiada ponad stu specjalistów zrzeszonych w najsłynniejszych europejskich stowarzyszeniach kulinarnych. Przez kilka dni w tzw. „ślepych testach" (nie znając marki, ani kraju pochodzenia jury analizuje smak, zapach, a także „pierwsze wrażenie" jedzenia i napojów) oceniają oni wyroby z najróżniejszych zakątków świata. Najlepszym produktom przyznwana jest nagroda Superio Taste świadcząca o jakości, klasie i wyjątkowym smaku.
Cisowianka Perlage i Classique dostępne są w butelkach o pojemności 0,7 wykonych z najwyższej jakości materiału łączącego w sobie lekkość plastiku i estetykę szkła. Wkrótce dostępne będą także w niezwykle eleganckich, szklanych butelkach o pojemnościach 0,3 i 0,7 l.
(Maja Święcka)
tagi: Cisowianka ,
Czas deklaracji się skończył, teraz liczy się działanie...
Inwestycja o wartości ponad 25 milionów euro pozwoliła na...
W maju 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach...
Podrożeć mogą produkty spożywcze...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...