Marka „Herbowe" odznacza się wyjątkowym aromatem oraz najwyższą jakością. Wyroby z tej serii chełpią się wybitnymi walorami smakowymi, będącymi skutkiem długotrwałego wędzenia oraz leżakowania mięsa w marynatach pełnych mieszanek ziół oraz przypraw.
Tradycyjny sposób produkcji wędlin marki „Herbowe" pozwala na całkowitą rezygnację z użycia środków wiążących, mających często niekorzystny wpływ na smak i aromat wędlin, nadając im posmak sztuczności. Co bardzo istotne, wyroby z linii „Herbowe" stawiają na jakość. W procesie produkcyjnym z 1,2 kg mięsa, powstaje dokładnie 1 kg szynki, bądź schabu, spełniającego najbardziej wygórowane wymagania konsumentów.
W sklepach dostępne są trzy niepowtarzalne produkty z tej serii: „Szynka Herbowa", „Szynka polska Herbowa",„Schab Herbowy".
(A.S.)
tagi: Pamso ,
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Najpierw wprowadzenie podatku akcyzowego na saszetki...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...