„Najczęściej oliwki pojawiają się w Polsce w sałatkach i na pizzy. Nie są tak powszechne jak w Hiszpanii. Jesteśmy bardzo zadowolenia ze współpracy z firmą Platan, która dostarcza nam oliwki La Pedriza, dzięki którym nasze bułki zyskały na jakości" - mówi Piotr Lubaszka, właściciel Galerii Wypieków.
Zdrowotne właściwości wynikające z jedzenia pieczywa, w połączeniu z oliwkami, dają nam pewność, że zaczniemy dzień zdrowo i z dużą ilością energii.
(Maja Święcka)
Startujący niedługo system kaucyjny nie jest gotowy do...
Analiza 91 tys. cen detalicznych pokazała, że w lipcu...
To pierwsze tego typu rozwiązanie na polskim rynku, a dla...
Rozmowę kwalifikacyjną warto traktować jak dialog...
Zdaniem ekspertów, dane pokazują coraz większą...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...