Dlatego kraft kojarzy się przede wszystkim z mocnym chmieleniem i silną goryczką. Sięgamy po dziesiątki różnych słodów i chmieli. Eksperymentujemy z naturalnymi dodatkami. Bardzo dobrze przyjmowane są smaki naturalnych owoców: maliny (Kwas Gamma), porzeczki (Kwas Jota), marakui (Kwas XY), mango i marakui (Mini Maxi), soku z wiśni (SangriAle) oraz wanilii, kawy, czekolady, kokosa (Risfactor DBA). Cała nasza seria „kwasów” to piwa kwaśne. Sukcesem okazało się np. połącznie kwaśnego piwa porzeczkowego z blendem belgijskiego lambika. Koneserzy szukają też piw leżakowanych w beczkach po innych alkoholach. Tu najpopularniejszymi aromatami są: bourbon, rum i czerwone wino.
Ziemowit Fałat
Współwłaściciel i Główny Piwowar
Browar PINTA
tagi: Ziemowit , Fałat , Współwłaściciel , Główny , Piwowar , Browar , PINTA ,
Atakujący próbują wykraść cenne dane, takie jak...
Obserwacja zachowań 450 tys. konsumentów w ponad 710...
Ceny w sklepach nadal hamują, niemniej wiele kategorii wciąż...
66,6% dorosłych Polaków odczuwa przynajmniej jeden z...
Ministerstwo Sprawiedliwości planuje utworzenie e-Sądu...
W adaptacji wspierają rolników nowe technologie ...
Jak podaje ZUS, w ub.r. łączna liczba dni absencji chorobowej...
DHL i New York University Stern School of Business...