Trzy produkty Indykpolu wyróżniono w konkursie WYROBY DROBIOWE POLAGRA - FOOD 2009. W grupie PRODUKTY BLOKOWE I miejsce zajął delikatny i aromatyczny Filet Specjał, zaś II lokata przypadła wykonanej według unikalnej receptury Szynce z piersi indyczej. Najlepsze noty w grupie WĘDLIN PÓŁTRWAŁYCH I TRWAŁYCH zdobyła Krakowska sucha wykonana głównie z ciemnego mięsa indyczego charakteryzującego się niską zawartością tłuszczu. II miejsce w grupie KIEŁBAS NIETRWAŁYCH przypadło Parówkom Jedynkom wykonanym z najwyższej jakości mięsa.
Krakowska sucha zajęła także III miejsce w konkursie NAJLEPSZY WYRÓB WĘDLINIARSKI
W OCENIE KONSUMENCKIEJ POLAGRA - FOOD 2009 w grupie WĘDLIN DROBIOWYCH.
W konkursie WYROBY DROBIOWE Indykpol S.A. otrzymał Statuetkę Rzeźnika wyróżniającą producenta za najwyższą średnią ocenę dla konsumenta.
(Maja Święcka)
tagi: Indykpol ,
W maju we wszystkich analizowanych typach sklepów ruch był...
Ministerstwo Zdrowia chce całkowitego zakazu ich sprzedaży...
Czas deklaracji się skończył, teraz liczy się działanie...
Uderza ona w krajową branżę transportową...
Wskazują na potrzebę dialogu z kontrolerami...
Podrożeć mogą produkty spożywcze...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...