Zarówno makaron, jak i ryż są wiernymi dodatkami do naszych dań. Polska kuchnia już dawno je doceniła. Warto jednak poszukać nowych odmian i gatunków. Świat makaronu i ryżu jest bowiem niezmiernie bogaty. Z jednej strony tradycja krajów śródziemnomorskich, a z drugiej wieki i kulinarna potęga Azji. Dlatego też sieć Delima zaprasza do zapoznania się z mało w Polsce znanymi, a bardzo wartościowymi odmianami makaronu.
Na półkach w Delimie klienci znajdą makaron wyrabiany od wieków w ten sam, tradycyjny sposób za pomocą specjalnych form. Czy też dodający uroku potrawom makaron kolorowy, albo też niezwykle zdrowy makaron razowy.
(Maja Święcka)
tagi: Delima ,
Mondelez Polska, lider w branży przekąsek, ogłasza dwa nowe...
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...