Nowości

  • SEKO S.A., polskie przedsiębiorstwo przetwórstwa rybnego, przygotowało kolejną pyszną propozycję. Śledzik na okrągło z pestkami dyni 200 g to nowość dla klientów, ceniących wysoką jakość kawałków śledzia atlantyckiego z dodatkami. Czytaj więcej »

  • Owocowe smaki Żubrówki Bison Grass

    Środa, 20 marca 2019

    Żubrówka Bison Grass powraca na rynek w odświeżonej formie i z nowymi, zaskakującymi smakami. Nowe warianty, Rajskie Jabłko, Dzika Czereśnia i Leśna Poziomka, to smak legendarnej i doskonale znanej wszystkim wódki „z trawką” połączony z aromatami dzikich owoców. Każdy z trzech nowych smaków Żubrówki Bison Grass bazuje na dziko rosnących, ściśle wyselekcjonowanych... Czytaj więcej »

  • OryginalnySok SMOOTHIE

    Środa, 20 marca 2019

    OryginalnySok rozszerza swoje portfolio o nową kategorię produktów. W ofercie firmy pojawiło się 5 innowacyjnych SMOOTHIE w szklanej butelce 200 ml. Smoothie to zdrowa i gotowa przekąska. W ofercie firmy znalazły się takie smaki jak: Czytaj więcej »

  • Żywiec Białe 0.0%

    Środa, 20 marca 2019

    Rewolucyjna nowość łącząca 160-letnie doświadczenie w warzeniu piw różnych gatunków i piwa bezalkoholowego. Białe piwo pszeniczne z nutą kolendry. Wyróżnia się lekkim i orzeźwiającym smakiem. Czytaj więcej »

  • Od 11 marca w sprzedaży dostępne są dwa nowe smaki Lecha Free 0,0% – całkowicie pozbawionego alkoholu, ale oddającego prawdziwy smak piwa. Lech Free 0,0% Pomelo i Grejpfrut to propozycja dla osób, które lubią połączenie lagera z cytrusowym smakiem, zaś zwolennicy słodko-kwaśnych kompozycji znajdą je w wariancie Granat z Acai. Na rynku dostępne będą również obecne od... Czytaj więcej »

  • Jack Rye – 70% żyta, 100% Jacka

    Środa, 20 marca 2019

    Jack Daniel’s Tennessee Rye to pierwsza od ponad 150 lat whiskey z Lynchburga, która tworzona jest według nowej receptury. Powstaje głównie z żyta. Zboże, które stanowi 70% whiskey, nadaje jej zdecydowany, lekko pikantny smak. Równocześnie Jack Daniel’s Tennessee Rye zachowuje charakterystyczny dla Jacka łagodny charakter i bogaty aromat. Jack Daniel’s Tennsessee Rye, który w... Czytaj więcej »

  • White Walker by Johnnie Walker

    Środa, 20 marca 2019

    Delektuj się smakiem whisky podczas oglądania finałowej serii „Gry o Tron”! To zupełnie nowy smak stworzony z inspiracji tym słynnym serialem. Połączenie Cardhu i Clynelish dają wyjątkowo gładkie whisky o delikatnym profilu smakowym. Nuty karmelizowanego cukru i wanilii oraz świeżych, czerwonych jagód tworzą nietypowe dla Walkerów połączenie i stanowią orzeźwiającą... Czytaj więcej »

  • Sery smażone produktami premium

    Wtorek, 19 marca 2019

    Sery smażone to produkty tyskiego producenta serków topionych mieszczące się w klasie premium. Są one znane większości gospodyń z rejonów Śląska i Wielkopolski, gdzie tradycja ich wytwarzania sięga kilku pokoleń. Te regionalne produkty wykonane są z polskiego mleka, są wolne od GMO, nie zawierają konserwantów i charakteryzują się unikalnym smakiem, który sprawia, że... Czytaj więcej »

  • Marka Bakalland – lider rynku bakalii i batonów zbożowych - wprowadza innowacyjną przekąskę – BA!rdzo Bakaliowe Tabliczki. Nowość Bakalland to nie jest zwykła czekolada z bakaliami. To 5 zupełnie zaskakujących bakaliowych kompozycji smakowych, które wpisują się w obecnie panujące trendy w kategorii FMCG. Nowość łączy bakaliowe korzenie marki z innowacyjną formą podania w... Czytaj więcej »

  • Jak ze snu, czyli lody od E. Wedel

    Wtorek, 19 marca 2019

    Idealna kompozycja kremowego wnętrza, intensywnej w smaku wedlowskiej czekolady i apetycznych dodatków zamknięta w formie mrożonego przysmaku… Nie, to nie sen – E. Wedel wprowadza do swojej oferty kolejne lody! Już od kwietnia konsumenci będą mogli wybierać między mrożonymi nowościami o smaku czekoladowym, waniliowym, karmelowym i truskawkowym. To jednak nie wszystko –... Czytaj więcej »

  • Kremowy ser jako jeden ze składników... deseru? Tak! Dla Damiana Kordasa, laureata popularnego kulinarnego show – nie ma rzeczy niemożliwych. W ramach cyklu #PyszneInspiracje, Damian wspólnie z Hochland przygotował wyjątkowy przepis na oryginalne brownie ze słonym karmelem i serem śmietankowym, tworząc niebanalną przekąskę – idealną na chwilę słodkiego zapomnienia! Czytaj więcej »

  • W ofercie TEEKANNE Polska pojawiły się kolejne nowości. Na sklepowych półkach znaleźć można zieloną herbatę Green Tea Ginger - Mango oraz herbatkę ziołową WST Ginger Curcuma. Innowacyjne produkty to propozycje dla miłośników egzotycznych połączeń smakowych. Czytaj więcej »

  • Colian, zgodnie z tradycją, z okazji Wielkanocy proponuje konsumentom specjalną, świąteczną ofertę. Wśród propozycji znalazły się edycje limitowane słodyczy marek Goplana i Solidarność, w tym unikalne figurki świąteczne oraz praliny w eleganckich puszkach w kształcie pisanki. Ofertę uzupełniają najbardziej lubiane słodycze firmy Colian w standardowej szacie graficznej. Czytaj więcej »

  • Na zbliżający się sezon marka Okocim przygotowała nowy wariant radlera. W marcu na półki sklepowe trafia już Okocim Radler Malina z borówką amerykańską. Nowa propozycja to orzeźwiające połączenie piwa Jasnego Okocimskiego oraz owocowej lemoniady. Czytaj więcej »

  • Łowicz w odpowiedzi na potrzeby nowoczesnego konsumenta wprowadził nową linię dań gotowych w 2 minuty na bazie ryżu i kaszy. Cztery propozycje to połączenia wartościowych kasz lub ryżu z warzywami i odpowiednio dobranymi przyprawami, które tworzą słynne risotto lub nowoczesne kaszotto w pełnowartościowej, smacznej i gotowej do odgrzania formie. Czytaj więcej »

  • Podgrzybek Marynowany Devaldano pozwala cieszyć się smakiem leśnych specjałów o każdej porze roku. Ma wszechstronne zastosowanie i można wykorzystać go w wielu pysznych daniach na każdą okazję. Ten grzybowy smakołyk w delikatnej marynacie powstaje z najwyższej jakości grzybów pochodzących z najczystszych, polskich lasów. Dorodne, zdrowe i urodziwe okazy przetwarzane są z... Czytaj więcej »

  • Ketchupowy zawrót głowy

    Poniedziałek, 11 marca 2019

    Jeśli potrzebujecie w swojej kuchni jednego, uniwersalnego dodatku do potraw, postawcie na ketchup! Podkręci aromat ciepłych dań i zimnych przekąsek. A jeśli spróbujecie Ketchupów Kieleckich od WSP Społem, już nigdy nie zamienicie ich na żadne inne. Bogactwo pomidorowego smaku zrobi swoje. Sprawdźcie, na ile sposobów możecie wykorzystać je w swojej diecie. Czytaj więcej »

  • Gołąbki, bigos, fasola po bretońsku – to klasyki, niezmiennie cieszące się popularnością wśród wielbicieli tradycyjnych smaków. Teraz są dostępne w nowej, warzywnej odsłonie. Sokołów poszerza bezmięsną linię „Z gruntu dobre” o dania gotowe, takie jak: bigos warzywny, soczewica z suszonymi pomidorami, mix po bretońsku, gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym oraz... Czytaj więcej »

  • Wiosenne quiche z cukinią, fetą i szynką

    Poniedziałek, 11 marca 2019

    Quiche to świetny pomysł zarówno na lunch, jak i na obiad czy pyszną kolację dla całej rodziny. W przypadku tej słonej zapiekanki na kruchym cieście nie ma jednego podstawowego przepisu – można ją przygotować z dowolnych składników. Dziś proponujemy smakowite quiche w wiosennym wydaniu: z cukinią, fetą i szynką. Sprawdź, jak prosto je wykonać! Czytaj więcej »

  • Chrzan Krakus to produkt, którego nie może zabraknąć na Wielkanoc. W tym roku marka na nadchodzące Święta proponuje wyjątkową nowość – dostępny w limitowanej edycji Chrzan z cytryną. To oryginalny dodatek do dań, idealny na rodzinny stół. Czytaj więcej »

  • Kozieradka mielona to nowa propozycja, która pojawiła się w szerokiej gamie produktów marki Ol’Vita. Powstaje z częściowo odtłuszczonych ziaren kozieradki, jest 100% naturalna, nie zawiera konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. Czytaj więcej »

  • Limitowana oferta od E. Wedel na Wielkanoc to połączenie wiosennego motywu oraz subtelnych, pastelowych kolorów zdobiących świąteczne opakowania wedlowskich wyrobów. Do portfolio z okazji Wielkiej Nocy dołączą nowości, których smak oraz wygląd akcentować będzie charakter zbilżających się świąt. Słodycze od E. Wedel w wielkanocnych wariantach to idealny pomysł na upominek... Czytaj więcej »

  • Moda na piwa bezalkoholowe oraz piwne specjalności nie ustaje. Kategoria piw bezalkoholowych w 2018 roku urosła o 80%, a piwne specjalności wciąż rosną szybciej niż rynek. Dlatego marka Żywiec chcąc kształtować trendy w obu tych kategoriach właśnie wprowadziła do sprzedaży zupełnie nowe piwo bezalkoholowe – Żywiec 0.0% Białe. Czytaj więcej »

  • Duetki Familijne Odry mają nową, limitowaną odsłonę. Od marca na sklepowych półkach można będzie znaleźć dwie nowe kreacje pianek z galaretką w czekoladzie – z sokiem cytrynowym i brzoskwiniowym. Czytaj więcej »

  • Lubella kolejny raz przygotowała wyjątkową promocję dedykowaną uniwersum Marvela. W wybranych opakowaniach płatków Lubella znaleźć można jeden z 11 wzorów tatuażu z bohaterami Marvel Avengers. Dodatkowo w sprzedaży pojawiły się aż dwa unikalne, limitowane produkty, a na nich postaci Iron Man oraz Kapitana Ameryka. Czytaj więcej »

  • Somersby kusi smakiem Mango & Lime

    Poniedziałek, 04 marca 2019

    Marka Somersby co roku zaskakuje konsumentów nowymi wariantami smakowymi. Już w marcu na półki sklepowe trafi Somersby o smaku mango z limonką. Czytaj więcej »

  • Wegańskie curry z zielonych warzyw z ryżem białym marki Britta to idealna propozycja smacznego, pożywnego obiadu, który pozwoli urozmaicić dietę i dostarczy cennych składników odżywczych. Czytaj więcej »

  • Dobra herbata rozgrzeje, wzmocni, a przede wszystkim poprawi samopoczucie. Mimo, że wiosna pojawia się za oknami, na ciągle chłodne wieczory Dilmah proponuje Ceylon Spice Chai z linii Exceptional. Herbata jest dostępna teraz również w sklepach. Czytaj więcej »

  • Sokołów Naturrino – to inspirowana naturą linia wędlin, idealna dla wszystkich, którzy poszukują produktów wysokiej jakości o sprawdzonym składzie. Teraz produkty Naturrino, takie jak Schab wędzony, Boczek wędzony oraz Szynka wędzona dostępne są także w nowych opakowaniach – jako plastry. To wygodne rozwiązanie, które ułatwia codzienne komponowanie odpowiednio... Czytaj więcej »

  • Ludwik wnosi nową jakość do polskich kuchni, nie tylko bezwzględnie walczy z tłuszczem, ale również zapewnia ochronę i pielęgnację dłoni - ma neutralne pH. Czytaj więcej »