Konkurs „Złoty Paragon - Nagroda Kupców Polskich” 2015 już w przygotowaniu! Wielka jubileuszowa gala 21 maja 2015!

Nowości

Poniedziałek, 19 marca 2012

Masło orzechowe bez dodatku soli i cukru

Marka Primavika proponuje niecodzienny produkt – Masło orzechowe bez dodatku soli i cukru. Nie zawiera konserwantów, jest przygotowane z myślą o tych, którzy dbają o siebie i odżywiają się racjonalnie. Produkt wskazany jest także dla cukrzyków i osób, które powinny ograniczyć w diecie sól. Świetnie sprawdza się także w diecie FIT.

Masło orzechowe bez dodatku soli i cukru ze względu na swoje wybitne wartości odżywcze jest również skierowane i wyjątkowo cenione przez sportowców,  w szczególności uprawiających kulturystykę i fitness.

Największą zaletą i cechą masła Primavika obok niezaprzeczalnych walorów pokarmowych jest jego sposób produkcji utrzymujący najwyższe wartości odżywcze. W odróżnieniu od większości dostępnych produktów tego typu, powstających z wytłoczyn po produkcji oleju arachidowego. Masło Primavika produkowane jest z całych, prażonych orzechów co sprawia, że niemalże jedyny tłuszcz zawarty w tym maśle to bezcenny dla organizmu, przebogaty i naturalny olej arachidowy. Masło Primavika ma niską zawartość cukrów prostych i niski Indeks Glikemiczny. Jego naturalny, głęboko orzechowy smak bardzo dobrze komponuje się zarówno z serami, wędlinami, pomidorami, ogórkami lub papryką, jak i miodem, dżemem, konfiturami oraz owocami. Świetnie nadaje się na śniadanie, drugie śniadanie, lunch, przekąskę a także energetyczny posiłek dla aktywnych umysłowo i fizyczne.

Masło orzechowe bez dodatku soli i cukru zostało zamknięte w szklanym słoiczku z nakrętką, która umożliwia wartościowe przechowywanie produktu.
 
www.primavika.pl
Producent: Primavika
Opakowanie: 350 g
Cena:  ok. 12 zł

Maja Święcka

tagi: Primavika, masło orzechowe,

Podpis lub email (podany podczas rejestracji):
Hasło: (jeśli nie podasz hasła, przy Twoim komentarzu pokaże się numer IP.)
Dodaj swój komentarz:
podaj wynik działania 9 + 6:

Prasa Handlowa więcej »