Chleb żytnii pełnoziarnisty „Mestemacher" dostępny jest w kilkunastu wariantach smakowych (razowy, z musli, z ziarnem słonecznika, wielozbożowy, z otrębami pszennymi, czterozbożowy, z siemieniem lnianym, z pestką dyni i inne).
Pieczywo „Mestemacher" jest produkowane z najwyższej jakości składników, zgodnie ze standardami bezpieczeństwa i higieny na każdym etapie produkcji (IFS, HACCP). Dzięki procesowi pasteryzacji posiada dogodny, 6-miesięczny termin przydatności do spożycia.
(M.D)
tagi: „Mestemacher” ,
Transakcja sprzedaży obejmowała portfolio sześciu dużych...
Dzisiaj, na terenie zakładu produkcyjnego Grupy MLEKOVITA w...
Ponad 7,8 mln zł spółka przeznaczyła na dywidendę dla...
Wykonawcy muszą się przygotować na problemy z...
Sprawdź kod PKD swojej działalności i otrzymaj dofinansowanie...
Obok konkurencji z Ukrainy są nim także liczni pośrednicy...
Zapał osłabia niestabilna sytuacja geopolityczna...
Z danych udostępnionych przez Ministerstwo Finansów, w...