Nowości

Sertop - Ciasta bezpieczne dla alergików

Czwartek, 16 maja 2019
18 maja obchodzimy Światowy Dzień Pieczenia, którego celem jest zachęcenie ludzi do przygotowywania własnoręcznych wypieków także tych, bezpiecznych dla alergików - mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop sp. z o.o. – Jest to możliwe między innymi dzięki użyciu naszego masła klarowanego tzw. masła Ghee, które ze względu na brak laktozy idealnie nadaje się do spożywania przez osoby z jej nietolerancją. Zalety tego produktu doceniają nie tylko alergicy, ale także osoby zdrowe, bowiem ten w 100 % naturalny produkt ma mnóstwo właściwości odżywczych i doskonale sprawdza się w domowej kuchni, zastępując tradycyjne masło. Ze względu popularność masła klarowanego warto zapełnić nim sklepowe półki. Bo polski klient, to wymagający klient i chce dla siebie oraz swojej rodziny wszystkiego co najlepsze.



tagi: Sertop, Światowy Dzień Pieczenia, masło klarowane,