18 maja obchodzimy Światowy Dzień Pieczenia, którego celem jest zachęcenie ludzi do przygotowywania własnoręcznych wypieków także tych, bezpiecznych dla alergików - mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop sp. z o.o. – Jest to możliwe między innymi dzięki użyciu naszego masła klarowanego tzw. masła Ghee, które ze względu na brak laktozy idealnie nadaje się do spożywania przez osoby z jej nietolerancją. Zalety tego produktu doceniają nie tylko alergicy, ale także osoby zdrowe, bowiem ten w 100 % naturalny produkt ma mnóstwo właściwości odżywczych i doskonale sprawdza się w domowej kuchni, zastępując tradycyjne masło. Ze względu popularność masła klarowanego warto zapełnić nim sklepowe półki. Bo polski klient, to wymagający klient i chce dla siebie oraz swojej rodziny wszystkiego co najlepsze.
Jak podaje ZUS, w ub.r. łączna liczba dni absencji chorobowej...
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.