Nowości

Nowość Sertop Serki topione w plastrach

Poniedziałek, 15 kwietnia 2019
Tyski producent serków topionych wprowadza na rynek kolejną nowość: sery topione w plastrach. – Produkt ten powstał w odpowiedzi na oczekiawnia zarówno naszych partnerów handlowych, jak i samych konsumentów – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop sp. z o.o. – Starannie wyselekcjonowane surowce, brak konserwantów i aromatów, duża zawartość wapnia to najważniejsze zalety naszych nowych serów. Produkt jest dodatkowo wolny od GMO i glutenu, co sprawia, że mogą go także spożywać osoby będące na bezglutenowej diecie.
W skład nowej linii wchodzą trzy, najbardziej popularne smaki serków Sertop: Złoty Ementaler, Gouda oraz Cheddar. Każde 130g opakowanie zawiera 8 pojedynczo pakowanych plasterków, które ze względu na wysoką jakość idealnie nadają się także do zapiekania.


tagi: Sertop, Serki topione w plastrach ,