Reportaże

Singapore Food Show

Wtorek, 02 października 2018 HURT & DETAL Nr 09/151. Wrzesień 2018
W okresie od 30 sierpnia do 2 września br. w Singapurze odbywała się 15. edycja targów „World Food Fair – Singapore Food Show”. W ciągu czterech dni targowych, podczas których swoje produkty promowało ponad 200 lokalnych i międzynarodowych wystawców, można było rozkoszować się „kulinarnym rajem”. Była to wyjątkowa okazja zarówno do poznania azjatyckich produktów spożywczych, jak również przysmaków z całego świata. Wystawcy postawili nie tylko na samą ekspozycję, ale również na szeroką degustację oraz sprzedaż prezentowanych produktów spożywczych. Oddzielną część wystawy zajmowała potężna część kulinarna, gdzie można było spróbowac lokalnych przysmaków, a także zamówić gotowe – azjatyckie potrawy.
Tomasz Pańczyk (RN)


tagi: World Food Fair , Singapore Food Show , targi ,