Z rynku FMCG

Kotlin jest BEZ…? BEZ konserwantów! Strona www.ketchupy.pl w nowej odsłonie rusza z konkursem!

Czwartek, 18 maja 2017
Strona Kotlina – www.ketchupy.pl startuje w nowej odsłonie. Wszyscy sympatycy najlepszych ketchupów dowiedzą się na niej, co to znaczy, że Kotlin jest BEZ i czym wyróżniają się produkty marki. Konsumenci znajdą tu też strefę rozrywki w bezkonkurencyjnym, ketchupowym stylu. Inauguracja platformy związana jest z pełnym humoru konkursem dla wszystkich, którzy uwielbiają ketchup. Wejdź i wygraj atrakcyjne nagrody!
O bezkonkurencyjności ketchupów Kotlin świadczy nie tylko ich doskonały smak, ale także skład – BEZ konserwantów, BEZ glutenu, BEZ substancji wzmacniających smak, a w przypadku butelki szklanej – również BEZ octu. Na nowej witrynie www.ketchupy.pl fani najlepszego ketchupowego smaku znajdą kompletne informacje o wszystkich produktach marki, a także będą się świetnie bawić! Dzięki interaktywnej platformie - #iloveketchup można w zabawny sposób wyrazić swoją sympatię do ketchupu Kotlin.

Dla wszystkich, którzy kochają ketchup, marka przygotowała specjalny konkurs. By wziąć w nim udział, należy wejść na www.ketchupy.pl i za pomocą kreatora przygotować unikalną wersję swojego zdjęcia nanosząc na nie ketchupowe dodatki – filtry i humorystyczne gify, a następnie opublikować je z odpowiednimi hashtagami na Facebooku. Konkurs potrwa do 5 czerwca, a najzabawniejsze prace zostaną nagrodzone atrakcyjnymi Kotlinowymi niespodziankami: markowymi odtwarzaczami muzyki i powerbankami, a także zapasem ulubionego smaku Ketchupu Kotlin. Bez wątpienia – warto bawić się z Kotlinem!

Nowa strona marki oraz konkurs funkcjonują w pełni zarówno na komputerach jak i urządzeniach mobilnych.

Kotlin zaprasza na stronę: www.ketchupy.pl
    
Agencja odpowiedzialna za realizację konkursu i działania w socia media: NuOrder
Projekt i produkcja strony: agencja interaktywna Mint Media
Kotlin zaprasza także do śledzenia: @KetchupyKotlin - https://www.facebook.com/KetchupyKotlin



tagi: Kotlin , ketchupy , konkurs ,