Śmietankowy ziołowy z czosnkiem oraz Gouda Wędzona z linii ‘Jak dawniej’ to dwa produkty marki Sertop wyróżnione w kulinarnym konkursie sera Good Cheese 2016, który został zorganizowany podczas Polskiego Kongresu Serowarskiego 11 października w Warszawie.
Oba serki stanęły na podium i zajęły drugie oraz trzecie miejsce w kategorii serów topionych. – Nagrody te potwierdzają doskonałą jakość naszych produktów i są dla nas bardzo cenne, ponieważ w składzie jury zasiedli profesjonalni Szefowie Kuchni czyli osoby doskonale znające się na gotowaniu – mówi Tomasz Kania Dyrektor ds. handlowych Sertop sp. z o.o. – Ich obiektywna ocena z pewnością zachęci Konsumentów do szerszego wykorzystywania serków topionych w kuchni. Produkty te dają bowiem nieograniczone możliwości kulinarne i są doskonałą bazą do przygotowania wielu potraw.
Jak podaje ZUS, w ub.r. łączna liczba dni absencji chorobowej...
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.