Nowe Bezglutenowe Chipsy paprykowe BIO, znanej marki 3Pauly nie zawierają konserwantów, barwników czy wzmacniaczy smaku, są za to stworzone tylko z organicznych składników. Bezglutenowa nowość to doskonałe rozwiązanie dla wszystkich, którzy ze względu na nietolerancje pokarmowe nie mogą cieszyć się smakiem tradycyjnych słonych przekąsek. Jako uzupełnienie linii bezglutenowych produktów 3 PAULY, chipsy paprykowe stanowią wyjątkowo smaczną i niezwykle zdrową alternatywę dla popularnych przegryzek. Chrupkie, aromatyczne, lekko ostre i całkowicie organiczne, będą świetnym uzupełnieniem karnawałowego stołu, zdrową przekąską podczas wieczoru z przyjaciółmi, a także świetnym pomysłem, gdy „chce się coś pochrupać”. Bezglutenowe Chipsy paprykowe BIO 3 PAULY są wypiekane w piecu, dlatego zawierają o wiele mniej tłuszczu niż tradycyjne chipsy, dlatego można je chrupać bez obaw o dodatkowe kilogramy. Do ich stworzenia użyto składników z kontrolowanych upraw ekologicznych, które połączone ze sobą i przyprawione pikantną papryką i mieszanką aromatycznych ziół, stworzyły wyjątkowo smaczne połączenie, które nie pozwala o sobie zapomnieć. Chipsy nie zawierają głównych alergenów, czyli jaj, orzechów, sezamu, soi czy łubinu, posiadają za to sporo białka i błonnika.
Bezglutenowe Chipsy paprykowe BIO 3 PAULY dostępne są w kolorowym, estetycznym opakowaniu, na którym znaleźć można wszystkie informacje istotne z punktu widzenia osób cierpiących na alergie pokarmowe: dane dotyczące składu, pochodzenia produktu, a także składników wykluczonych z procesu produkcji.
www.3pauly.plMarka: 3 PAULY
Pojemność: 85 g
Cena 10 zł
Importer: Victualia Saluber