Nowości

Wędzona kiełbasa „Kurpiowskie specjały” ZM Pekpol doskonała na Wielkanoc

Środa, 04 marca 2015 Autor: Monika Dawiec,
Aromatyczna, wędzona kiełbasa z linii premium „Kurpiowskie specjały” ZM Pekpol powstaje w oparciu o tradycyjne receptury, z najwyższej jakości mięsa wieprzowego. Nie zawiera sztucznych dodatków, takich jak glutaminian sodu, barwniki, fosforany dodane czy przeciwutleniacze. To idealna propozycja na wielkanocny stół i do koszyczka ze święconką.


Swój piękny kolor i wspaniały smak kiełbasa zawdzięcza procesom parzenia i wędzenia. Wędlina  charakteryzuje się  kruchością i soczystością. Kompozycja smakowa kiełbasy „Kurpiowskie Specjały” została wzbogacona o naturalne przyprawy, które sprawiają, że jest wyjątkowo smaczna. Serwując ją na świątecznym stole mamy gwarancję, że cała rodzina będzie zachwycona smakiem.

tagi: ZM Pekpol , kiełbasa , Kurpiowskie specjały , Wielkanoc ,