Mięso z indyka na kotlety – najwyższej jakości mięso z indyka, gotowe do szybkiego przyrządzenia takich potraw jak kotlety mielone czy spaghetti.
Bianka – pierś gotowana z indyka – wędlina premium charakteryzująca się naturalnie niską zawartością tłuszczu (poniżej 2%).
Parówki Jedynki – smaczne, bezglutenowe, pojedynczo pakowane parówki wykonane z najwyższej jakości mięsa; dostępne w wersji klasycznej oraz z serem.
Pasztet dworski – wyborny pasztet dla osób ceniących doskonały, tradycyjny smak i naturalne składniki; produkt bez dodatku żadnych konserwantów.
Parówki z indyka – znane i lubiane parówki, z najszlachetniejszego mięsa indyczego, bezglutenowe, bez dodatku glutaminianu sodu i bez wieprzowiny.
Mięso z indyka na kotlety
- Gramatura opakowania: 500 g
- Orientacyjna cena detaliczna: ok. 9,80-10,90 zł/op.
Bianka – pierś gotowana z indyka
- Gramatura opakowania: ok. 2,4 kg
- Orientacyjna cena detaliczna: ok. 25,00- 26,00 zł/kg
Parówki Jedynki classic, Parówki Jedynki z serem
- Gramatura opakowania: 200 g
- Orientacyjna cena detaliczna: ok. 4,90-5,50 zł/op.
Pasztet dworski
- Gramatura opakowania: 230 g
- Orientacyjna cena detaliczna: ok. 5,40-5,60 zł/op.
Parówki z indyka klasyczne, z serem, pikantne
- Gramatura opakowania: 215 g
- Orientacyjna cena detaliczna: ok. 3,90-4,60 zł/op.
Indykpol jest firmą specjalizującą się w produkcji mięsa indyczego, kurczęcego, gęsiego i ich przetworów, dostępnych na terenie całego kraju dzięki ogólnopolskiej sieci dystrybucji. Oferuje pełną gamę produktów z indyka i kurczaka, m.in.: mięsa, szlachetne szynki i wędzonki, powszechnie lubiane kiełbasy, parówki i pasztety. Wyroby Indykpolu charakteryzują się niepowtarzalnym i doskonałym smakiem. Wytwarzane są na bazie najwyższej jakości surowców, według sprawdzonych i starannie opracowanych receptur.
Indykpol S.A.
ul. Jesienna 3, 10-370 Olsztyn
tel. (89) 526 22 00, fax (89) 526 22 23
www.indykpol.pl