Nowości

Parówki bezglutenowe

Czwartek, 28 sierpnia 2014 Autor: Maja Święcka,
Na sklepowych półkach pojawiły się Parówki z indyka – z udoskonalonym smakiem i w nowoczesnych opakowaniach, teraz jako PRODUKT BEZGLUTENOWY, dzięki czemu mogą być spożywane przez osoby cierpiące na nietolerancję glutenu.
Doskonały smak zawdzięczają mięsu indyczemu użytemu do produkcji. Są łatwe i szybkie w przygotowaniu (można je podgrzewać w opakowaniu), bez dodatku glutaminianu sodu i bez wieprzowiny.

Parówki z indyka to pierwsze parówki w ladzie samoobsługowej z historią sięgającą 1998 roku. To także pierwsze parówki bez osłonek, w opakowaniu, które można podgrzewać.

Parówki z indyka w atrakcyjnych, nowoczesnych opakowaniach doskonale prezentują się na sklepowej półce i zwracają uwagę konsumentów. Dostępne są w wersji klasycznej oraz z serem i pikantne.

Parówki z indyka klasyczne, z serem, pikantne
•    Gramatura opakowania: 215 g
•    Orientacyjna cena detaliczna: ok. 4,45-4,65 zł/op.

tagi: Parówki , bezglutenowe , Indykpol ,